MALAHOV LUNARNI KALENDAR PDF

Lunarni kalendar [zdravstveni saveti za svaki dan] [Genadij Petrovic Malahov] on *FREE* shipping on qualifying offers. Genadij Petrovič Malahov is the author of Gladovanje ( avg rating, 5 ratings, Genadij Petrovič Malahov’s Followers Lunarni kalendar Lunarni kalendar by Genadij Petrovic Malahov at – ISBN – ISBN – Prometej – Zemun –

Author: Yozshurn Shakak
Country: Puerto Rico
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 23 January 2012
Pages: 257
PDF File Size: 18.46 Mb
ePub File Size: 14.74 Mb
ISBN: 407-1-69384-434-5
Downloads: 95149
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tulkis

Prve nedelje posle gladovanja stavio sam pacijentkinju na strogu dijetu: Od njih na deo neorganskih komponenti otpada grama.

Follow the Author

Na primer, bubrezi su me boleli tri dana. ISI Sto dvanaesti primer: Ako bi se dodalo disanje prema metodu A. Urinoterapija i oboljenja kardiovaskularnog sistema.

Bez tih promena bilo koja materija je strana organizmu. Prognoza se u potpunosti obistinila.

Dr Genadij Temnjikov – PDF Free Download

Razjasnimo detaljnije efekat svetlosnog dejstva urina. Ako je i to nedovoljno, onda drugu ruku koja nije radna stavimo na bok.

  BRILLIANCE IDA GOTKOVSKY PDF

Stern smatra, da su ti metaboliti tj. Prvih meseci urinoterapije sve je normalno, ali kasnije iz organizma izlazi skrivena, dubinska patologija prefinjenog nivoa na primer, sa holografskog tela.

Withoutabox Submit to Film Festivals. Na polni organ sam, prema savetu, stavljao obloge nekoliko puta i sada je sve normalno. Rezultati pokazuju – veoma velika. Dopunimo ovo preporukama i primerima iz prakse.

Sistem imuniteta ima centralne i periferne organe. Normalizovao se arterijski pritisak.

Sto osmi pri m e r: Klistiie u ovoj etapi treba raditi po potrebi. Ubrzo je potpuno ozdravila. Oslobodio se svih strahova.

Malabov ovde se ispoljavaju pozitivna i lekovita svojstva materija, koje su apsorbovane zajedno sa njim. Nijednom se nije iskomplikovala varikoza, normalizovao se san. On me je pregledao i rekao da moje stanje nije dobro! Amazon Restaurants Food delivery from local restaurants.

Dr Genadij Temnjikov

Od jutarnjeg prvog urina uvek treba uzimati samo srednju porciju; b urin se mora piti odjednom naiskap ,bez prekida. Privremeno je prestala da stavlja obloge, ali je zatim sve ponovila.

  JAMES ROSENAU TURBULENCE IN WORLD POLITICS PDF

O urinoterapiji postoji mnogo tekstova ne samo u duhovnim nego i u medicinskim knjigama. Nestalo je oboljenje rebara i vrtoglavice pri saginjanju.

Braca Zajacar – Google+

Amazon Inspire Digital Educational Resources. Would you like to tell us about a lower price? Izgleda da se fistula zatvorila za sva vremena. Moj otac 51 godina ozbiljno je oboleo i lekari su postavili dijagnozu – rak grkljana IV stepena metastaza.

Pod uticajem urinoterapije javlja se efekat akumulacije.