CHIRURGIE OMF BUCUR PDF

Original filename: This PDF document has been generated by Adobe Acrobat Pro. Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala (vol1 si 2) de Alex. Bucur. lei was lei Compendiu de Chirurgie OMF Bucur. 3. See All. See More. View Alexandru Lupu’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Alexandru has 2 jobs listed on their profile. See the complete profile on.

Author: Kigam Shajas
Country: Bhutan
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 10 February 2010
Pages: 452
PDF File Size: 8.83 Mb
ePub File Size: 4.28 Mb
ISBN: 341-5-40673-201-6
Downloads: 20911
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Musida

Stadializarea tumorilor tiroidiene se face pe baza dimensiunilor si mai ales pe prezenta invaziei cae este descrisa in rezultatul citat de tine. Elena, stroma este tesutul conjunctiv care sustine o tumora.

Toate astea sunt factori de prognostic pozitiv, dar nu iti ascund ca e o boala parsiva si poate recidiva oricand. Rodica, chisturile Naboth sunt fiziologice, nu impiedica sarcina, nu se cauterizeaza, nu se trateaza in nici un caz cu preparate hormonale. Consider ca ne-am prezentat rapid la medic si intr-adevar cei de-aici de la Oradea dadeau din umeri ,ca nu mai are mult, asa am ajuns loa Timisoara si Drul Curescu astiut imediat de ce are facut.

Spitalul Euroclinic

Si ce inseamana mai pe intelesul unui muritor de rind, este cancer, suspiciune de cancer?!! Nu s-au evidentiat emboli tumorali intravenosi si nici infiltrare tumorala perineurala. Buna ziua,as dori sa stiu in ce stadiu se afla mama, 57 anioperata acum o luna pe 12 octombrie la spitalul de urgenta buc, avand tumora la nivelul colonului descendent.

Ce pot sa insemne aceste intepaturi.

Refacerea este, cred, imposibila. Vasile Cu siguranta va caut. Teglas Andrei, nu stiu daca sunt cu adevarat sanse de vindecare, tinand vorba ca este vorba de un cancer care a depasit stadiul incipient.

Doamna doctor l-a trimis la urologie si i s-a mof ca are adenom de prostata sau ceva mai grav… trebuie sa ii mai faca niste investigatii. V-am spus ca am fost diag. In mod normal, ar trebui ca starea ei sa se imbunateasca vizibil in cateva saptamani.

  2N2222 SOT-23 PDF

In aceste coditii, tratamentul hormonal este complet ineficient. Nu de alta, dar pe radioterapie, plaga aproape ca nu se va mai vindeca. Rezultatul biopsiei carcinom epidernoid spinocelular cheratinizat invaziv acesta fiind la tumoarea de la gat.

Acesta este ceva mai agresiv, dar daca tumora este scoasa in totalitate sansele de vindecare sunt foarte foarte mari. Este tratament anticanceros, cu efecte bune in cancerul gastric avansat.

Innterventia s-a incheiat cu limfadenectomia iliaca externa bilaterala si obturatorie stg. Este o leziune chirurge destul de avansata care necesita atitudine terapeutica, altfel avand risc foarte mare de a se transforma in cancer invaziv. S-ar putea ca mancarea prea dificil de digera sa-i fi dat o indigestie. Diana, nu pot sti in ce stadiu e cancerul, fiindca stadiul depinde de profunzimea invaziei, de prezenta interesarii ganglionare, de prinderea altor organe, de prezenta metastazelor la distanta.

PROF. UNIV. DR. DHC. ALEXANDRU BUCUR

Gabriela, din pacate mama ta are cancer de col uterin. Ce trebuie sa discuti foarte clar nu cu chirurgul, ci cu oncologul, este care este ritmul de supraveghere ecografica, mamografica si prin control de-acum inainte. Celalalt vroia sa ma programeze pentru histerectomie. Ma rog acel nodul in 3 ani si-a dublat volumul si m-am hotarat sa il scot.

Tot personalul din spital este foarte uimit de tonus si de aspect…. Fara opacitati suspecte sau microcalcificari inclusiv superior drept eco doppler: Nu stiu nici eu nici o clinica strict specializata pe cancerul colo-rectal, dar stiu vreo doi pacienti care au avut rezultate foarte bune tratandu-se la Viena.

I-a omt si un medicament nu stiu ce pentru dureri si a inceput sa manance o,f. Am inteles ca e destul ca sa nu onf foarte grav — din momentul in care a intrat in operatie si au inchis-o fara sa-i faca nimic: Infiltratul inflamator cronic este o reactie de aparare a organismului impotriva tumorii, complet ineficienta de altfel.

  LIBRO DE METODOLOGIA DE LA PROGRAMACION OSVALDO CAIRO PDF

Rezultate bune inseamna prelungirea supravietuirii si reducerea durerilor. Depinde acum de voi sa-i asigurati cat mai mult confort fizic si psihic, sa evitati sa aiba dureri si neplaceri foarte serioase poate o sonda de oxigen permanenta. Reactia desmoplazica este moderata. De la ce ar fi lipsa de putere si umflarea picioarele? Elena, iti multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur daca am putut sa te ajut chiar si cu o mica farama in lupta ta.

Am 30 ani sunt barbat iar rezultatul in urma unei mamografii recomandate de catre medicul oncolog este: Nu te ingrijora prea tare, carcinomul bazocelular raspunde bine la radioterapie.

Este posibil ca tratamentul oncologic sa-i creasca durata si calitatea vietii, dar este la fel de posibil ca reactiile adverse ale tratamentului sa-i scada calitatea vietii. Sigur ca unchiul tau are sanse de supravietuire si, poate chiar de vindecare. S-ar putea ca in spitalul unde ti s-a lucrat proba sa nu se faca acest marker reactivii sunt scumpi si pretentiosi si in conditii de criza, tot mai rar spitalele au acest marker. Ioan, unde a fost facuta interventia chirurgicala.

Analize de tot felul si dint-o data diagtnostic in faza a4Dar stadiul 1,2 si 3? Durerile la el deja au aparut.

Etiology and treatment in craniofacial fractures : ARS Medica Tomitana

Poate ii da ceva pentru dureri. Marginea de rezectie profunda chirurgle 2cm. Si totusi, ce legatura are intrebarea ta cu tema discutiei? Naty, alta varianta de alimentare nu prea exista. Multumesc pentru intelegere si va rog, nu ma menajati in raspunul pe care il veti da.

Voi tine cont de sfatul dumneavoastra.